Bedste 25 penge spare Tips ideer kun på Pinterest

Dette er temmelig standard privatøkonomi rådgivning. Hvis du bare stoppe med at købe kaffe hver dag eller bringe en brun taske frokost til at arbejde, vil du være millionær i 250 år! Strategisk placering af fødevarer samt ønskeligt emballage ofte har os forlader butikken med et par ekstra poser (og alt for mange ekstra bukke brugt). En effektiv måde at styre uden om impuls køber er at skrive en indkøbsliste før de går til købmanden, og derefter holde sig til det.

Hvis du stadig er en ryger, har du ved nu, at din vane ikke er kun dyre, men potentielt dødbringende så godt. Hvis du vil føje år til dit liv og gemme en bådfuld penge, er den letteste ting at gøre at stoppe med at ryge helt du kan afslutte kold tyrker, prøve nogle af de mange anti-ryge produkter, der er derude, eller skifte til en elektronisk cigaret til at købe et stykke tid. Uanset hvilken vej du vælger, vil du være meget bedre stillet.

Tag en tur gennem en detailbutik — en Walmart, lad os sige. Du vil videregive dynger af produkter i hver kategori, store skilte reklame priser, der synes at være alt for god til at gå op, TV skærme udråber tilbud galore. I butikken på Walmart hyppigt, og et sted i den lang gåtur fra hund-kiks midtergangen yoghurt sag jeg er på den mindste fristet til at købe noget, jeg ikke vidste jeg havde brug for da jeg ankom.

med hensyn til termostaten, hvis du er iført shorts og en t-shirt komfortabelt omkring dit hus i januar, kunne du spare en masse penge ved at sætte nogle tøj og sænke din termostat. sætte et ekstra tæppe på sengen og sparke ned temp om natten. slå den til 60 grader eller mindre mens du er væk. forlade gardinerne åbent i løbet af dagen til at lade solen varme huset om vinteren men lukke dem i løbet af dagen at holde huset køligere om sommeren. over døren trick virker fantastisk også.

Start med nogle af site’s største artikler: bedste Balance Transfers, Top opsparingskonti & PPI udlevering, og hvis du har en god kreditvurdering, tjek kreditkort Freebie smuthuller og Stoozing, som viser dig hvordan man spiller plast for profit.

det koster penge, men i det lange løb kan spare dig penge. Hvis du køber en større apparat, eller elektronik, få den udvidede garanti. Jeg købte en computer og et fladskærms TV og senest 6 måneder efter producent garanti udløber, begge nødvendige kostbare reparationer.

Købe råvarer i sæson og kigge efter opskrifter, at funktionen årstidens råvarer. Hyppige farmers’ markets i løbet af foråret, sommer, og falder for lokalt dyrkede råvarer, der ofte er mindre dyre end supermarked mad leveret i fra miles og miles væk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.