Få Tips til, hvordan man kan spare penge i dit daglige liv

Du virkelig behøver ikke at starte store, når du ønsker at spare penge. Du kan gemme lidt efter lidt regelmæssigt og i tide, vil du indse, at din lille opsparing er vokset til et betydeligt beløb, som du kan finde nyttige og værdifulde, når du har brug for det. Her er nogle sparer penge tips, der vil vise hvordan i lille men effektive måder du vil være i stand til at gemme fra din hårdt tjente indkomst. En undersøgelse viste, at mere motion fører til højere løn, fordi du har tendens til at være mere produktive, efter at du har arbejdet op en sved. Så tager oppe at køre kan hjælpe amp op din finansielle spil. Plus er alle vaner og disciplin forbundet med, siger, kører maratonløb også knyttet til styring af dine penge godt.

Mange college studerende vælger at tilbringe deres pauser, hænge ud på stranden. Dette kan blive dyrt. I stedet for gæld beklager, bruge din forår og sommer pauser til at få et job og spare op nogle ekstra kontanter! Disse arbejdspladser kan være rigtig sjovt og vil bidrage til at gøre din foråret og sommeren lukrative.

Købe dine foretrukne emner — fra bønner til roer til frø til korn — i bulk. Bare ikke lager op for et radioaktivt nedfald husly – Sørg for, at du bruger op hvad du har før storindkøb igen. (Sørg for at tjekke salgspris først for at se om priserne er virkelig mindre dyre end de færdigpakkede versioner.).

Her er en lille hemmelighed, som er velkendt i backpacker cirkler, men ikke så meget i den bredere offentlighed: næsten hver bil og autocamper Biludlejning selskab tilbyder gratis eller nedsatte ture til folk villige til at flytte deres køretøjer til hvor der er brug for. Hvis du har fået dit kørekort, du er over 18 år, og du har en puls, er du berettiget.

Jeg ved, det er ikke sjovt at skære ned, men har noget virkelig viser dig hvor dine lommepenge. Jeg køber ikke en kop kaffe om morgenen længere. Vi begge skrive ned hver skilling, vi bruger (kontant eller debit). Vi tage ikke vores kreditkort ud med os (den måde, vi ikke kan bruge dem). Vi holder vores opsparingskonto på en anderledes bank med ingen hævekort (sværere at tage penge ud, ingen splurging her). Og vi har lært, at en aften på vores venner hus til game night betyder ingen børnepasning, ingen gebyrer, og sjovere.

De fleste konventionelle boliglån kræver privat realkreditforsikring (PMI), hvis din udbetaling er mindre end 20 procent af købesummen. Nogle købere sigte mod 20 procent ned, så de ikke behøver at betale PMI hver måned. Colegrove og hendes mand har kunnet undgå PMI ved at tage et lån garanteret af Department of veterananliggender (hendes mand er på aktiv tjeneste, så de kvalificeret sig til en). Dog betaler første gang VA låntagerne en lavere finansiering gebyr og fremtidige lån carry en højere finansiering gebyr. Colegrove ønsker de var gået med en konventionel lån i stedet, så de kunne have haft den lavere finansiering gebyr på en dyrere hjem senere.

Skatteplanlægning er en af de mest effektive måder at spare penge hvert år. Hvis du har mulighed for, tale med en CPA eller finansiel planlægger at gøre en skat projektion for dig. Du kan finde måder at spare penge gennem skatteplanlægning, at du ikke tager fordel af.

Med hensyn til tip #2 – holder minimum midler i en checkkonto – min bank (Fitchburg besparelser i MA) betaler 6,01% på min checkkonto. Jeg skal have direkte indbetaling, eStatements, og bruge mit betalingskort 10 gange om måneden at få prisen, men jeg gjorde alt, alligevel. Jeg behøver ikke at holde et minimum balance og der er ingen gebyr. Jeg plejede at er helt enig med jeres aflæsse, men vi nøjsomme folk skal holde øjnene åbne for fantastiske tilbud som dette!

men at købe gode biler du nødt til at spørge i indendørs parkeringspladser… stille sikkerhed fyre, de ved, hvilke bilejere ændre deres biler ofte og brug dem én gang om ugen… betale kontant, gøre fyr samarbejdspartneren… og du får en helt ny bil til prisen på en brugt en. Bilforhandlere kender virksomheden og du aldrig får og kant over dem… og internetbilleder? Åh vil min, du aldrig se hvad det er brudt eller om til brød.

Leave a Reply

Your email address will not be published.