Hvordan man kan spare

Hvor går dine penge? Det er vigtigt at vide, hvor du bruger dine penge. Dette vil tillade dig at udvikle bedre forbrug vaner. Denne ene for newzealændere, der nyder rentefrie studielån. I modsætning til enhver anden gæld giver det mening at tilbagebetale det så langsomt som muligt. Inflationen bliver din BFF, gnave væk på reelle”værdi af din gæld over tid. Når du er færdig med din lærebøger, sælge dem! Mens investeringsafkast for lærebøger er ikke stor, når du kæmper college studerende, kan en ekstra hundred dollars i slutningen af semestret betyde meget.

Af jotting ned hver udgifter, du laver, uanset størrelse, vil du blive mere bevidst om dit forbrug og begynde at gøre bedre finansielle beslutninger. Fortælle nogen til at købe kun én slags livsforsikring er medicinsk svarende til læge overdrage alle, der kommer til at se hendes penecillin. Det vil helbrede nogle ting, men masser af andre det er ubrugelig eller ligefrem farlig.

Det kan være svært at klare dine daglige personlige udgifter når stikning til et budget for din virksomhed er mere toppen af sind. Men lad ikke styring af dine egne penge falder gennem revner, mens du kan fokusere på virksomhedens vækst. Til din orientering. Paleo spring giver ikke lægelig rådgivning, behandling eller diagnose.

Handle klogt. Bede om studenterrabatter overalt for at få lavere priser på alt fra mad til Bilforsikring til at rejse. Hundredvis af store mærker som samt lokale butikker og restauranter tilbyder penge ud når du viser dine studerende ID. Afmelde. Undgå fristelsen ved afmelding fra marketing e-mails til de butikker, du bruger flest penge på. Ved lov, er hver e-mail forpligtet til at have en unsubscribe linket, sædvanligvis i bunden af e-mail.

Et alternativ til at kombinere salg og kuponer er at køb mindst antal gange muligt. Jo mere du køber, jo mere du vil bukke under for impuls køber. Hold øje for restaurant mystery shopping – du får et gratis måltid og du få betalt! Copyright 2017 Associated Press. Alle rettigheder forbeholdes. Dette materiale kan ikke offentliggjort, broadcast, omskrives eller omfordeles.

Brug denne liste til at finde hundredvis eller endda tusindvis! af dollars at sætte tilbage i dit budget, fordi når dit budget arbejder hårdere, du kan trække vejret lettere. Ligesom snakker vi store ilt her. Og så er der minimalizing rundt i huset… hvad en rensende oplevelse!!!

Denne version af hvordan man kan spare penge blev gennemgået af Michael R. Lewis på 11 marts 2017. Elektriske bevarelse. Lavere watt-pærer. En pære til værelse vs. flere pærer. Solar powered belysning til udendørs brug. Undgå disse gebyrer varierer med hver type. For eksempel, bør du altid undgå enhver form for kontrol eller opsparingskonto, der har et månedligt gebyr bare for eksisterende.

På konferencer er det normalt at bo i den vedlagte hotel. Og hvis du kører, det er normalt at parkere meget tæt på konferencen site selv om du skal betale. Amerikanerne brugte $70 milliarder på lottokuponer i 2014 – et gennemsnit på omkring 300 pr. voksen. Du kan prøve igen, eller udforske MyMoney for finansielle emner du er interesseret i.

Begynde at trykke afmeld linket. Bare rolig, de penge du sparer ved ikke at købe ting, du ikke behøver bare fordi de er på salg”vil mere end kompensere for 5% du vil gemme fra e-mailen. Drage fordel af stocktake salget eller udgangen af sæsonen frirum til at betale mindre for de ting, du behøver.

Hver måned opsummere med min partner til at gennemgå vores måned-over-måned udgifter og taler om hvor vi overtræk. Vi har også markere kalenderen på nætter vi gå ud for at spise som en visuel påmindelse, og forpligte sig til at spise hjemmelavet frokost i stedet for at gå ud. For at sætte din gæld ind på vilkår, der er nemme at forstå, at et kæmpe fremskridt bar, der starter med mængden af gæld du har og slutter med nul. Hver gang du betale ned en lille smule, fyld i en lidt mere for at fremskridt bar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.