Hvis aktiemarkedet kan gøre dig rig, hvorfor er så mange amerikanere fattige?

Hilsen alle, har jeg oprettet denne hjemmeside til at guide vores kollega OFWs om, hvordan at investere i den filippinske aktiemarkedet. Disse virksomheder overskud og udbyttebeskatning gjorde ham velhavende, ikke bestand pris påskønnelse. Du har fået at vide, at aktiemarkedet er nogle type af magiske ting, der straks belønner dem, der lagt penge i den. Gæt hvad? Derefter rejste han sin fond fra seks milliarder til 30 milliarder som flere investorer hældes.

De er begge ekstremer, der fører investorer til at gøre dårlige valg. Min individuelt styrede investeringskapital er 90% af den samlede og er hvad jeg bruger investere i individuelle bestande, versus 10% i arbejde pensionering og overdrevent diversificeret indeks og gensidige fonde. Som markederne falde, investorer langsomt indser de kigger på noget mere end en købe dip”mulighed.

Jeg var virkelig uvidende økonomisk før, endsige om at investere i den filippinske aktiemarkedet. Helt havde ingen idé om finansiel og investeringer ek-ek (jeg færdig med en meget tekniske ingeniøruddannelse!). Når det kommer til, hvad jeg mener alle bør gøre, når det kommer til deres investeringer, det er simpelt: billig, diversificeret indeksfonde.

Min aktieudbytte få geninvesteret i bestande, og min leje likviditet bliver geninvesteret i huslejer. Yeah er aktiemarkedet risikabelt. Bemærk, at din første indbetaling allerede er en del af dine investeringer, som du kan bruge til at købe din første aktie. Hvis du køber på lav punkter (2003.2009, etc), forlade det, og Vis ekstrem selvkontrol lovene om udbud og efterspørgsel sige dine penge bliver nødt til at være vokser hurtigere end folk, der investerer i obligationer, som vokser hurtigere end inflationen.

I mellemtiden har vi en allestedsnærværende risiko for den næste børskrakket. Hvis du ønsker at få rige “hurtig” start en virksomhed, arbejde din røv, og skyder for vækst på 15% YoY. Så du kan blive rig, investere i aktier? Der er en endeløs række af TV shows rapportering kortsigtede gevinster i aktier og fortæller historier om folk der fik rig handel deres konti.

Følg disse 4 stock market tips og bringe investor i dig. Jeg vil foreslå investorer for at begynde at påberåbe sig sådanne idiotsikker metoder. De fleste mennesker tror, at investering er til nogen nytte, når du starter med en mindre mængde, men renters rente er et kraftfuldt værktøj, uanset hvor mange penge du starter ud med.

Leave a Reply

Your email address will not be published.