Singles Day er den helt store udsalgsdag, som for nylig er kommet til Danmark. Tradition for at holde udsalg den 11. november kommer fra Kina og den er hurtigt ved at vinde indpas i Danmark også! Men bare fordi du ikke selv er single, så betyder det ikke at du ikke kan få noget ud af Singles Day.

Singles Day er for alle

Uanset om man er i parforhold eller ej, så elsker de fleste mennesker at spare penge. Og de elsker især, når de kan spare mange af dem. På Single Day kommer priserne helt i bund i udvalgte butikker og det er bare med at slå til, imens chancen stadig er der.

Unge som gamle, enlige som dem i parforhold – alle kan få glæde ud af en god udsalgsdag! Det er en perfekt mulighed for at få købt noget hjem du alligevel går og mangler og samtidig pare penge ved sit køb.

Køb i god tid

Uanset om det er nogle nye bøger, ny seng, ny computer, ny vinterjakke – Single Day er dagen hvor man skal købe det.

Dagen kommer før Black Friday og de andre store udsalgsdage og du kan derfor med fordel få dine juleindkøb overstået i god tid før alle andre. Hvor dejligt ville det ikke være allerede at have alle juleindkøbene overstået i begyndelsen af november og bare kunne slappe helt af, år december kommer? Få al stressen overstået tidligt og du kan i stedet fokusere på gløgg og julebagning med familien.

Holder din yndlingsbutik Singles Day?

Singles Day er stadig en forholdsvis ny udsalgsdag. Det betyder desværre også, at det ikke nødvendigvis er alle butikker, der er lige så begejstret for den og er hoppet med på bølgen.

Har du en butik, som du bare elsker og gerne vil købe ind i, når det bliver Singles Day? For at du ikke kommer til at gå forgæves den 11. november, så forhør dig lige ad om også din butik holder Single Day. På den måde bliver du ikke skuffet, når du dukker op på dagen og opdager, at alle priserne er de samme som før.

Så spørg ad næste gang du alligevel er nede og prøve en bluse eller købe nye høretelefoner. Ekspedienter ved sikkert om det er blevet besluttet, om de holder udsalg eller ej.

Og hvis du ikke lige kommer ned i din yndlingsbutik lige foreløbig, så prøv at tage et kig ind på deres hjemmeside. Der kan sikkert finde noget information omkring det, hvis de holder. Butikken vil jo gerne have folk til at dukke op på dagen, så de kommer med garanti til at give dig besked, hvis også de holder Single Day.